Sara Roy i El Bobe s’incorporan a Cruïlla de Tardor

Després d’anunciar la cancel·lació del concert de Miki Núñez previst pel dia 15 d’octubre, degut a la decisió de la Sala Razzmatazz de no obrir, l’organització del Cruïlla de Tardor anuncia dues noves incorporacions al seu cartell.
El 5 de novembre de 2021, la Sala Apolo acollirà el concert d’una de les noves veus del panorama pop català i estatal Sara Roy, que presentarà el seu nou disc (A)mar, un disc ple d’afecte per la gent que l’envolta i l’ha ajudat a arribar on és. També és un homenatge al mar que, igual que Sara Roy, és tranquil però xoca amb força contra les roques. L’àlbum inclou cançons en català i castellà i col·laboracions com Tot és més fàcil, l’esperat duet amb Miki Núñez, i Desde la ventana, amb la Suu.
Si el 5 de novembre el pop prendrà el control de la Sala Apolo, el dia 25 de novembre seran els ritmes urbans els protagonistes del concert de La 2 amb l’actuació d’El Bobe. Amb sols 19 anys aquest jove barcelonés està conquerint l’escena gràcies a la seva combinació d’estils que van del afro-trap, afrobeat, el drill, el dembow o el rap, però sobretot per una capacitat innata per fer hits com Ella (amb el que porta més 30 milions de reproduccions sols a Spotify) o Aventador.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com