Nova edició del cicle «Cultura popular als ateneus» en onze teatres d’ateneus de Barcelona

Del 2 d'octubre i fins al 23 de desembre, amb 26 bandes, esbarts, cobles i corals

Aquest proper dissabte, 2 d’octubre, l’actuació de la Beat Band de l’Associació Musical Symphocat presentant Jazz per a tothom al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona obrirà el cicle «CULTURA POPULAR ALS ATENEUS», que inclou una trentena d’activitats programades fins el mes de desembre en onze teatres barcelonins que formen part de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC).

 Organitzat des de fa quatre anys per l’Institut de Cultura de Barcelona i la FAC, el cicle «CULTURA POPULAR ALS ATENEUS» vol unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona.

Enguany, els 26 grups artístics participants abracen quatre disciplines de la cultura popular: la música de banda, la dansa dels esbarts, la música de cobla i el cant de les corals, tot i que també hi ha actuacions multidisciplinàries. Per primera vegada, el cicle programa també actuacions d’entitats de l’àrea metropolitana i de més enllà, amb la presència de grups provinents de Rubí, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Girona i Badalona. I, un any més, s’hi sumen els concerts del cicle de concerts de cobla a Barcelona.

Els ateneus que acolliran aquests espectacles són: l’Ateneu del Clot, el Casal Catòlic de Sant Andreu, el Casino l’Aliança del Poblenou, el Centre de Gràcia, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, el Centre Sant Pere Apòstol, el Foment Hortenc, la SCE La Lira, els Lluïsos d’Horta, el Teatre de Sants i el Teatre de Sarrià.

Totes les activitats són amb taquilla inversa i cal reservar-hi plaça prèviament a www.entrapolis.com/cicle/culturapopular/

Consulteu tota la programació del cicle «CULTURA POPULAR ALS ATENEUS» aquí:

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com