La Villarroel i Grec 22 Festival de Barcelona presenten ‘Immunitat’ a La Villarroel

L'obra de Jordi Casanovas es representarà a partir del 2 de juliol

La Villaroel presenta Immunitat, una obra escrita i dirigida per Jordi Casanovas.

L’espectacle està protagonitzat per Mercè PonsVicenta N’DongoBorja Espinosa, Òscar MuñozJavier Beltrán i Ann Perelló. És una producció de La Villarroel i Grec 22 Festival de Barcelona.

Sinopsi

Sis persones són convidades a participar en un mostreig demogràfic. Es busca millorar la gestió política en el cas de l’arribada de futures crisis. Aquestes persones han estat reunides en una sala, els han assignat una xifra i els han donat una capseta amb únicament dos polsadors: Un de verd i un de vermell. La intel·ligència artificial els preguntarà com volen actuar en cada un dels casos que els plantegi i aquestes persones hauran de votar si hi estan a favor o si hi estan en contra. Aparentment molt senzill. Aparentment molt fàcil de resoldre. Però hi ha un problema. Totes les decisions s’hauran de prendre per unanimitat. Tots han de votar el mateix.

La ràbia i la frustració aviat afloraran per posar en perill el sistema democràtic que els planteja la computadora. La pressió, la necessitat i els nervis, posaran a prova les seves habilitats per fer-se entendre, per convèncer, per seduir o per comprendre als altres.

 

Entrades disponibles AQUÍ

 

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com