‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, amb Jordi Díaz, torna el el 26 d’octubre a la sala La 9 del Bosque

A partir del 26 d’octubre l’espectacle ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS, protagonitzat per Jordi Díaz, es podrà tornar a veure a l’escenari de la sala LA 9 DEL BOSQUE de dimecres  a diumenge, en la que serà la seva NOVENA TEMPORADA!!!. I aquest cop en un nou format en el que l´escenografia es substitueix per un suport audiovisual amb imatges projectades a la gran pantalla d´aquest espai.

L’adaptació del llibre de John Gray en un format teatral la va fer l’any 2006 Paul Dewandre després de treballar amb aquest material pedagògic com a conferenciant. Ell mateix no només va fer l’adaptació del text pel teatre sinó que es va erigir també en intèrpret gaudint d’un èxit de més de set anys i més 1.300 representacions.

Ara enguany, nosaltres també celebrem 8 anys d´èxit de la versió de l’espectacle a Espanya:

El 22 de maig de 2014 va estrenar-se la versió en català protagonitzada per Jordi Martínez al Teatre Poliorama, amb una adaptació de Paco Mir (Tricicle) i direcció d’Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex…). Donada la bona acollida, l’espectacle va saltar al Teatre Principal al mes de setembre. L’any següent ja de la mà de Jordi Díaz l’obra va instal·lar-se a la Sala 2 del Club Capitol on ha fet 5 temporades. Quan l’espectacle va fer la darrera funció en aquesta sala, no se sabia que ja no podria tornar mai més a aquest espai… tampoc que una pandèmia mundial paralitzaria completament el sector teatral. Però en aquell moment la intenció era… tornar! Així va ser l’abril de 2021, que va celebrar la 8ª temporada a  la Sala Aquarel·la de Barcelona… i d’aquesta forma arribem a la que serà la NOVENA TEMPORADA!!!

La NOVENA TEMPORADA a La 9 DEL BOSQUE (Rambla de Prat, 16, 08012 Barcelona), que podríem dir que potser és la darrera, però tractant-se d’aquest fenomen com és «Els homes són de Mart i les dones de Venus» …  mai es pot assegurar si serà l’última…

ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel. A ‘Els homes són de mart i les dones de venus’, Jordi Díaz s’esdevé el protagonista únic del monòleg del text on homes i dones es reconeixen des del primer moment. Díaz és l’encarregat de donar classes magistrals sobre els diferents comportaments dels dos gèneres, amb molt més humor i complicitat amb el públic.

 

Entrades AQUÍ

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com