La comèdia de parelles ‘El Joc de la Veritat’ torna aquest Nadal al Teatre Gaudí

Arran del seu èxit durant la primavera del 2023, la comèdia de parelles del’autor i director Miquel Murga es podrà tornar a veure al Teatre Gaudí aquest Nadal, un text ple d’embolics protagonitzat per l’Octavi Pujades, la Míriam Tortosa, la Cristina Dilla i el Roger Cantos. Del 14 de desembre al 14 de gener, al Teatre Gaudí.
Després de girar per diferents localitats catalanes, el Joc de la Veritat portarà unanovetat aquesta temporada: la incorporació de l’actriu Anna Senan, actual parella sentimental de l’actor Octavi Pujades, en les funcions de la setmana nadalenca del 25 al 31 de desembre. L’Anna Senan substituirà l’actriu Miriam Tortosa i afegirà encara més “morbo” en aquestes situacions de parella.
El director Miquel Murga s’ha inspirat en la comèdia de parelles del dramaturg francès Florian Zeller, que utilitza la paraula com a motor dels embolics. «A les seves obres, l’autor francès carrega tota la força i responsabilitat a un sol personatge, mentre que, en la meva proposta, escampo l’embolic a tots els intèrprets», explica l’autor català.
Les parelles les interpreten l’actor Octavi Pujades (El Guardaespaldas, Orgasmos, la comedia, Oh, Mami!), la Míriam Tortosa (Solstici, Escape Room, Animals de companyia, Likes), la Cristina Dilla (Las otras, Surf, Por el amor de Dios) i el Roger Cantos (La millor nit de la teva vida, Només un anunci, Lab Canal: Argelès-sur-Mer).
La nova obra de Murga pretén donar vida a les veritats i mentides dels personatges, i qüestionar la fortalesa de les relacions de parella que ja semblen estar a prova de tot.
En paraules més col·loquials, els personatges d’El Joc de la Veritat es dediquen a «escampar la merda» per protegir-se.
El text també tracta en clau d’humor altres aspectes com les relacions intergeneracionals o la influència dels vincles professionals en l’àmbit personal. «Els personatges van donant sortida solució a les seves pròpies mentides, gairebé sense ser conscients de fins on arriba la tragèdia de la seva realitat», apunta Murga.
Sinopsi:
L’Albert i la Joana ja porten uns anys de relació de parella i aquesta reclama amb urgència noves expectatives, L’Enric i la Carmen ja han superat aquest estadi i la seva relació sembla estar a prova de tot.Tot segueix el seu curs, fins el dia que les coses comencen a torçar-se i les mentides afloren entre tots quatre. Però qui enganya qui? I a qui afecten aquestes mentides? La mentida per sí sola és un motiu d’infidelitat?Les mentides… o la veritats es converteixen a la fi en un joc massa perillós.

Entrades AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com