Joan Pera protagonitza «El pare de la núvia», una comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt. Al Teatre Condal fins al 20 de gener

El Teatre Condal acull El pare de la núvia, una comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joan Pera. Joel Joan dirigeix aquesta producció de Focus. Completen el repartiment de convidats a aquest casament Pep SaisMaife Gil, Anna CarreñoOriol CasalsMarc Rius Sergi Vallés.

 

Sinopsi
En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el «bodorrio» del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat la millor companyia de circ per a la canalla, a l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i a l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.
Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Més info i entrades a https://www.teatrecondal.cat/ca/ex/1665/el-pare-de-la-nuvia/

 

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com