El Teatre del Raval allarga la seva obra «Testimoni de Càrrec», d’Agatha Christie fins el 29 de desembre – por Montse Delgado

Sinopsi:

Leonard Vole és acusat de l’assassinat de la senyoreta French, una anciana rica amb la que mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és l’herència dels béns de la difunta. Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Tal com indicaven els cartells originals de la pel·lícula, nosaltres diem al públic: “En parlaràs, però sisplau, no expliquis el final”.

L’èxit de crítica i públic va convertir Testimoni de Càrrec en el fenomen de les temporades 2015/16 i 2016/17. Les xifres parlen per si soles:

 • 150 funcions/ 1any en cartell.
 • Més de 15.000 espectadors.
 • 200 espectador van pujar a l’escenari per formar part del repartiment en el paper de jurat.
testigo de cargo

Tal i com és el Teatre del Raval tot un referent amb obres de misteri i de suspens, amb aquesta obra a més a més i ha un al·licient afegit, realitat i ficció s’entrellacen per sorprendre amb un espectacle sense precedents, oferint  una experiència irrepetible on el jurat està format per espectadors. Faran d’actors per un dia i viuran l’emoció de compartir l’escenari amb els actors.

A més de tot això també compte amb un repartiment de luxe:

 • Jordi Coromines, Empar López, Carlos Briones, Muntsa Tur, Lluis Altés, Enric Cervera, Gerard Clavell, Montse Miralles, Sergio Alfonso, Berton Fernández i Laia Serra.

Per saber més: www.teatredelraval.com

Montse Delgado

2 Comments

 1. Experiencia totalmente nefasta. A las 19 en punto cierran las puertas y no puedes acceder al teatro, el pasado sábado, 30 de noviembre, nos quedamos 16 personas en la calle.
  Ni cinco minutos de cortesía. Más teniendo en cuenta los problemas de tráfico que afectaron a Barcelona.

  Cuando nos quejamos recibimos un trato denigrante, incluso a uno de nosotros una de las actoras le hizo un corte de mangas. Increíble.

  • Buenas tardes Carmen.
   Como director de la revista, os aconsejo que contactéis con la dirección de teatro y trasladéis vuestra experienca.
   Un saludo.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com