El Teatre del Raval, simultàniament amb «Testimoni de Càrrec», ofereix altres espectacles com “Els pastorets de pa sucat amb oli” i dins del Raval Club Comedy “Estoy madurando” – per Montse Delgado

 

Els pastorets de pa sucat amb oli. Un espectacle participatiu per a públic familiar. Inspirat en el clàssic “Els Pastorets” de Josep Mª Folch i Torres. De l’ 1 de desembre al 5 de gener.

Funcions regulars: dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h (no hi ha funció el 14 de desembre)

Funcions especials de Nadal: 23, 24, 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener a les 18h.

Sinopsi:

Ja està tot a punt per la representació dels “Pastorets”. Els tècnics i tramoies han muntat  l’escenografia i els decorats. També està a punt el vestuari dels actors i les actrius. Els diferents elements d’atrezzo també estan preparats. Fins i tot la caixa amb el maquillatge està a punt.

Però… l’autocar amb els actors s’ha perdut per la carretera i no arribaran a temps per la funció.

Tot sembla perdut… És el moment de l’ imaginació, és el moment de l’ improvisació. Els tècnics i el públic assistent pujaran a l’ escenari i faran que rutllin… “Els pastorets”.

 

Raval Club Comedy

Guillem Estadella, el showman i reporter radiofònic del Fricandó Matiner de RAC105 ens acompanyarà tots el divendres a les 22.30h fins el 27 de desembre amb el seu darrer monòleg d’estandup “Estoy Madurando”.

Sinopsi:

Estoy madurando (disculpen las molestias), és un monòleg sobre el procés de maduració que el humorista explica a través de les seves ulleres.

Guillem viu en un mon “fet per i pels adults”, el qual vol parodiar en el seu espectacle. Amb un humor fres i crític, Guillem Estadella ens farà reflexionar sobre diferents aspectes del nostre dia a dia.

¿Haurà madurat Guillem Estadella?

Per més informació i venda d’entrades: www.teatredelraval.com

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com