Els X PREMIS ZIRKÒLIKA DE CIRC DE CATALUNYA nominen un total de 25 projectes, i seran presentats per Tortell Poltrona el proper 18 de desembre a la carpa de Circ Històric Raluy

Un total de 25 projectes, entre espectacles, companyies, números de circ i iniciatives per a la projecció, han estat nominats als X Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, els guardons creats el 2010 per a visibilitzar les arts circenses, crear circuits i reconèixer els espectacle de qualitat vistos a Catalunya. Els guanyadors es coneixeran el pròxim dimecres 18 de desembre durant la Nit de Circ 2019 que enguany retornen al Circ Històric Raluy i seran presentats per Tortell Poltrona.

En total, hi ha cinc companyies amb més d’una nominació: Bucráa Circus té tres  nominacions per la producció del Festival de Pallassos de Cornellà El Gran final. Per la seva banda, tenen dues nominacions les companyies Nom Provisional, Ino Kollective, Cia. Pepa Plana i la parella d’acròbates Maiol Pruna Soler & Francesco Germini. Cal destacar també que la parella còmica Pere Hosta i Toti Toronell compta amb dues nominacions però en el seu cas per projectes i companyies diferents: Dioptries, de Cia. Toti Toronell; i Escargots, de Slow Olou.

També té dues nominacióms Kolektiv Lapso Cirk, en aquest cas pel número La Chute de Léa Legrand i per l’espectacle de sala Ovvio. Amb una nominació hi ha els números Boah de Maëlle Bestgen (perxa xinesa), Toto juggling de Luís Toto Niño (malabars) i Tutto imprigionato in una stanza de Martina Covone (Corda aèria i dansa). A més, també tenen una nominació Carpa Revolució, Nilak, GiraCirc, festival Cantilafont, Cia. Lolita Corina, Dondavel, Under Circ, Mortelo & Manzani, Cia. Anna Confetti, Cia. La Tete, Du’K’tO i Teatre-Circ Rosa Raluy.

En total, s’atorgaran 10 guardons, dos dels quals —premi de votació popular i trajectòria— s’anunciaran durant els pròxims dies. Aquests dos premis, juntament amb el premi especial, no tenen nominacions. Els premis han rebut un total de 50 propostes de 47 companyies, la xifra més alta des de la creació dels guardons l’any 2010. En tota la història dels guardons han estat premiats un total de 58 espectacles o números de circ, 22 companyies i artistes, i 9 iniciatives per a la projecció de les arts circenses.

 

                     

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Uncategorised

This site is protected by wp-copyrightpro.com