El TNC inaugura «Jo també vaig al TNC!», vinculat a Mrs. Dalloway, una activitat per a infants, paral·lela als espectacles, que té com a objectiu promoure l’experiència d’anar al teatre amb família

Mentre els adults assisteixen a la funció de Mrs. Dalloway, els més menuts poden gaudir d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre al TNC mateix. Es tracta d’una manera diferent per introduir els infants a les arts escèniques i de compartir en família l’experiència d’anar al teatre.

Les primeres sessions de Jo també vaig al TNC!  es faran els dies 22 i 29 de desembre. L’activitat està recomanada per abinfants d’entre 6 i 11 anys.

Jo també vaig al TNC! és una activitat per a infants que té com a objectiu promoure l’experiència d’anar al teatre amb família. Els diumenges 22 i 29 de desembre, mentre els adults assisteixen a la funció de Mrs. Dalloway, els més petits/es podran gaudir d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre al mateix TNC. 

El taller de Jo també vaig al TNC! vinculat a Mrs. Dalloway

Taller Virginia LLOP i les flors
Dies: diumenges 22 i 29 de desembre
Hora: 17.45 h a 20 h (mateixa durada de l’espectacle)
Lloc: vestíbul superior del TNC (accés pel vestíbul principal)
Edat recomanada: de 6 a 11 anys
Places limitades i amb reserva prèvia aquí

En aquest taller els infants s’aproparan a la figura de l’autora de Mrs. Dalloway a partir de la narració de Virginia LLOP i un àlbum il·lustrat de Kyo Maclear i Isabelle Arsenault que explica la bonica relació entre Virginia Woolf i la seva germana pintora Vanessa.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com