El festival Cruïlla continua afegint artistes al seu cartell pel 2020

El festival Cruïlla continua afegint artistes a un cartell que ja havia confirmat a Residente, Rag’ Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha, Lágrimas de Sangre i No Logo (l’herència de Aspencat).
 
Gwen Stefani, l’ex cantant de No Doubt, Tom WalkerLa Fura dels BausFuel Fandango i Ebery Knight s’incoporan a l’onzena edició que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol.
 
El retorn als escenaris europeus de Gwen Stefani serà sens dubte una de les notícies de l’estiu, i és que tant en la seva època com cantant de No Doubt, com en solitari la seva veu ha marcat tota una generació.
 
Si la veu de Gwen Stefani és sinònim dels noranta i dels inicis dels dos mil, la de l’anglès Tom Walker està destinada a ser la de finals dels anys deu. El single I Will Leave a Light On es va col·locar en totes les ràdios del planeta, va ser número 1 en 17 països i disc de platí en altres 15.
La confirmació de La Fura dels Baus demostra que Cruïlla tornarà a apostar en la seva pròxima edició per oferir al seu públic una experiència més enllà del musical. La Fura dels Baus tornarà al Cruïlla per tercer any consecutiu. I ho farà per partida triple, amb espectacles i performances durant els tres dies de festival.
 
Fuel Fandango, actuarà per primera vegada a Cruïlla portant amb ells la seva fusió única de flamenc centenari i ritmes urbans.
 
L’última confirmació d’aquesta tanda, Ebery Knight actuaran en Cruïlla per a presentar el seu nou disc previst per a aquest 2020.
 
Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com