JOAN VÁZQUEZ torna a El Maldà amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, «Something’s Coming» del 26 de desembre al 12 de gener. I amb «Paquito Forever» a l’Almeria Teatre els dies 30 i 31 de desembre

Del 26 de desembre al 12 de gener, JOAN VÁZQUEZ presentarà a EL MALDÀ el seu espectacle tribut a Sondheim SOMETHING’S COMING, i els dies 30 i 31 de desembre l’exitós musical PAQUITO FOREVER renaixerà durant dues úniques funcions a l’ALMERIA TEATRE per celebrar el Cap d’Any.

Després de l’èxit de Ciutat de Gespa, que es va poder veure la temporada passada, JOAN VÁZQUEZ torna a El Maldà amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, Something’s Coming. Coincidint amb el 80è aniversari del compositor que es celebrarà aquest 2020, Vázquez, fa un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway interpretant versions de les cançons més mítiques, com ‘Losing My Mind’, ‘Finishing the Hat’, ‘Send in the Clowns’ o ‘Being Alive’. Un concert-cabaret que anirà acompanyat de cites del mateix Sondheim carregades d’ironia sobre l’art, l’amor i la vida.

Something’s coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional: Joan Vázquez l’ha representat a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical. 

 

 D’altra banda, l’Almeria Teatre celebrarà el Cap d’Any amb un dels seus espectacles de més èxit, PAQUITO FOREVERun musical de Gerard Alonso i Fran Arráez, amb coreografia de Beàlia Guerra, que li va valer a JOAN VÁZQUEZ el premi a la Millor Interpretació Masculina dels Premis de Teatro Musical 2018 per aquest personatge.

Informació i entrades a: https://elmalda.cat/somethings-covming/ i a  http://www.almeriateatre.com/temporada11/paquitoforevert11.htm

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com