Bazar Show Magazine us recomana el concert benèfic organitzat per Big Mouthers i l’Hospital Sant Joa de Déu, en favor dels infants i les seves famílies de la Unitat crònics i pal·liatius.

Vine al concert del grup de rock Big Mouthers i deixa la teva petjada solidària. Tots els fons que s’aconsegueixin es destinaran a la Unitat de Crònics i Pal·liatius de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

La sala Luz de Gas acollirà aquest concert que, sota el nom de Rock & Life, té l’objectiu d’ajudar els infants amb malalties cròniques complexes i els que es troben al final de la vida, així com a les seves famílies. La música dels Big Mouthers et farà ballar per donar esperança i per despertar també el teu costat més generós i solidari.

A la Unitat de Crònics i Pal·liatius de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona atenem de forma continuada i integrada nens amb malalties greus, que pot ser que no arribin a l’edat adulta, així com a les seves famílies, per oferir-los la millor qualitat de vida possible. Entenem aquest binomi com quelcom indivisible per tal de poder oferir una atenció integral.

No et perdis aquest concert. Fes-ho córrer entre els teus amics, familiars i companys de feina, regala música i esperança aquest Nadal deixant la teva petjada solidària.

Deixa la teva PETJADA SOLIDÀRIA!

Entrades disponibles AQUI.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com