Jamboree arrenca l’any i la seva programació especial 60 anys amb un concert del duet Motis & Terrazza els dies 8 i 9 de gener

El Jamboree arrenca amb força el 2020, l’any en que celebrarà el seu 60è aniversari, i ho fa iniciant la seva programació especial de concerts de celebració amb nota: dimecres 8 i dijous 9 de gener -coincidint amb el dia que es va inaugurar la sala, el 9 de gener de 1960, amb el concert de Tete Montoliu-, tindrem a l’escenari Andrea Motis & Ignaci Terraza, un concert proposat pel periodista musical Pere Pons, programador històric del Jamboree i alhora director i conductor del programa de RNE especialitzat en jazz, L’home del Jazz.

 El programa degà del jazz a la ràdio a Catalunya, L’Home del Jazz (Ràdio 4), participa d’una celebració tan especial com són els 60 anys del Jamboree amb l’impuls d’uns concerts molts especials. El primer d’ells, coincidint amb la data d’aquest aniversari  tindrà com a protagonistes Andrea Motis i Ignasi Terraza, dos dels músics de referència del jazz català i  més internacionals de casa nostra, que actuaran a duo per primer cop al soterrani de la Plaça Reial. Ambdós porten més de deu anys col·laborant en les formacions de Motis i Chamorro, el que podrem notar amb el seu elevat grau de complicitat. Un concert íntim, una caixa plena de sorpreses, amb tots els ingredients per aconseguir una nit per a recordar en la celebració del 60 aniversari del Jamboree.

Entrades AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com