Vida Festival arribarà del 2 al 4 de juliol de 2020 a la seva 7ª edició convertit en un dels festivals revelació dels darrers anys

Vida Festival arriba a la seva setena edició convertit en un dels festivals revelació dels últims temps al nostre país. Aquesta nova edició del festival tindrà lloc del 2 al 4 de juliol de 2020, en un espai situat a La Masia d’en Cabanyes.

Com sempre, el festival planteja una oferta d’oci prioritzant el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l’excel·lència en el servei, per a la qual acaba de posar a la venda a preu reduït els primers abonaments estàndard i Wild Side. La barreja perfecta entre mar, música i diversió es diu Vida Festival.

Belle and Sebastian, Parcels i Angel Olsen com a caps de cartell, a més de Cut Copy, Destroyer, Ferran Palau, Manel, Black Pumes, Cati Le Bon, Enric Montefusco, Flamingods, The New Raemon i Paula Bonet presentant ‘Crema la Memòria’, Núria Graham, Mourn, Mazoni, Lladella Russa, Baywaves, Camells, Candelers, Jaqueta de Xandall, Myōboku i María José Llergo són els artistes confirmats fins al moment per l’organització del festival.

Tota la informació i entrades a https://www.vidafestival.com/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com