Us recomanem el concert benèfic organitzat per Big Mouthers i l’hospital Sant Joan de Déu, el divendres 10 de gener a Luz de Gas, en favor dels infants i les seves famílies de la Unitat crònics i pal·liatius de l’hospital SJD.

Deixa la teva PETJADA SOLIDÀRIA!

Entrades disponibles AQUI.

Vine al concert del grup de rock Big Mouthers i deixa la teva petjada solidària. Tots els fons que s’aconsegueixin es destinaran a la Unitat de Crònics i Pal·liatius de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

La sala Luz de Gas acollirà aquest concert que, sota el nom de Rock & Life, té l’objectiu d’ajudar els infants amb malalties cròniques complexes i els que es troben al final de la vida, així com a les seves famílies. La música dels Big Mouthers et farà ballar per donar esperança i per despertar també el teu costat més generós i solidari.

A la Unitat de Crònics i Pal·liatius de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona atenem de forma continuada i integrada nens amb malalties greus, que pot ser que no arribin a l’edat adulta, així com a les seves famílies, per oferir-los la millor qualitat de vida possible. Entenem aquest binomi com quelcom indivisible per tal de poder oferir una atenció integral.

No et perdis aquest concert. Fes-ho córrer entre els teus amics, familiars i companys de feina, regala música i esperança aquest Nadal deixant la teva petjada solidària.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com