Del 9 de gener fins al 2 de febrer el TNC Teatre Nacional de Catalunya, dins la Sala Tallers, acollirà Raphaëlle. El recorregut vital d’una jove transexual explicat en primera persona – per Montse Delgado

Del 9 de gener fins al 2 de febrer el TNC Teatre Nacional de Catalunya, dins la Sala Tallers, acollirà Raphaëlle, la Conquesta del Pol Sud, sota la direcció de Carles Fernández Giua, l’escenografia i video de Eugenio Szwarcer i a dalt de l’escenari la pròpia Raphaëlle Pérez.

Sinopsi:

En aquesta última peça de la trilogia, identitat i història, anteriorment han sigut, Nadia i Claudia. La Conquesta del Pol Sud es centra en el recorregut vital d’una jove dona transsexual: la Raphaëlle Pérez. El muntatge es basa en la seva experiència real de canvi de gènere, un camí marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per la autoafirmació, pel trencament de motlles, pels somnis.

Raphaëlle projecta una mirada, entre la racionalitat i l’emoció, sobre un món en plena transformació, sobre les lluites i les conquestes socials, sobre les minories, sobre l’educació que rebem i, en definitiva, sobre els rols que assumim o ens veiem obligats a assumir.

Des de la mirada més íntima i personal ens endinsarem en un viatge que va des de Normandia a París per finalitzar a Barcelona. Un procés que junt amb la transició i el camí que, convida a la reflexió.

Un trajecte difícil però que amb valentia cada vegada més, es reafirma el col·lectiu Trans.

L’oportunitat de poder aprendre a mirar-nos als ulls com a persones indistintament del nostre sexe.

Entrades AQUÍ

El Teatre Nacional de Catalunya no vol ser només un espai d’exhibició d’espectacles, sinó sobretot un espai de reflexió i articulació de les arts escèniques catalanes. Per això, es dedica un gran esforç al llarg de la temporada a totes les activitats complementàries, entre les quals hi ha projectes de llarg recorregut amb algunes de les principals institucions culturals públiques catalanes.

Col·loqui amb Miquel Missé

Sala Tallers el dia 17 de gener, després de la funció.

Entrada gratuïta

Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d’una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d’un espectador privilegiat.

Més informació i venda de entrades a: www.tnc.cat

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Uncategorised

This site is protected by wp-copyrightpro.com