Placebo, nou cap de cartell de Cruïlla 2020

El Festival Cruïlla que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol anuncia que Placebo s’incorpora al cartell de la seva propera edició. El festival ja havia anunciat anteriorment les actuacions de Gwen Stefani, Rag’ Bone Man, Of Monsters and Men, Resident, Txarango, Kase.0 o Seeed entre altres.

Placebo és una de les bandes de rock alternatiu que ha definit els últims 20 anys, amb 12 milions d’àlbums venuts fins avui a tot el món.

Després de 7 àlbums d’estudi i d’aconseguir l’èxit mundial, Placebo va celebrar els seus increïbles 20 anys com a banda amb el llançament d’un àlbum d’èxits retrospectius ‘A Place For Us To Dream’, el 7 d’octubre de 2016, i nova música en forma d’un EP ‘Life’s What You Make It’ que inclou 6 nous temes, incloent els senzills ‘Jesus’ Son’ i el cover de Talk Talk ‘Life’s What You Make It’.

Una gran gira mundial ’20 Years of Placebo’ va seguir poc després del llançament i va continuar al llarg de 2017.

Placebo és una de les bandes de rock alternatiu que ha definit els últims 20 anys, amb 12 milions d’àlbums venuts fins avui a tot el món. L’àlbum debut de la banda, homònim, va suposar l’inici d’un profund canvi en la música britànica, actuant com una antítesi del Britpop i inspirant a una generació de bandes a seguir-los.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com