Avui, i amb només 10 funcions, La Villaroel estrena “Pensem. (Pausa). A la merda!!!” – per Montse Delgado

Avui i amb tant sols 10 funcions, La Villarroel estrena “Pensem. (Pausa). A la merda!!!”. Escenes com còmiques d’un món pitjor. Una obra escrita i dirigida per Manel Dueso e interpretada per: Carme González, Miquel Malirach i pel propi Manel Dueso.

Sinopsi:

Setze escenes d’una durada màxima de cinc minuts cadascuna. Assistim  a moments/situacions crucials, necessàries, sorprenents, inversemblants, estrambòtiques, innocents i fins i tot idiotes del nostre dia a dia; d’allò que ens colpeix, que ens encén, que ens deprimeix i entusiasma alhora, d’allò que ens fa cridar: A la merda!!! No pas com una expressió negativa, tot al contrari, anem a viure la vida al mil per mil.

La vida no deixa de ser un disbarat, i a mesura que avancem, cada vegada més terrible, on preval l’odi que s’imposa a l’amor, l’egoisme per damunt de la solidaritat, el menyspreu i la ràbia que imperen. Estem tan acostumats a imatges tan brutals que el dolor es converteix en una fotografia aliena.

Pensem. (Pausa). A la merda!!! Es un espectacle irreverent, atrevit i transgressor. Un joguet escènic on podem fer servir la metàfora de com si fos un parc d’atraccions, amb les seves pujades i baixades. Situacions quotidianes amb personatges quotidians que recuperen l’essència del teatre, i ens fan tornar als orígens del teatre sorprenen al públic contínuament.

Tot i així, fugen totalment de la paròdia, sense fer realisme d’una manera més aviat poètica tocant temes actuals que realment ens fan davallar el  cap.

Tal i com ens diu el propi Manel Dueso a la roda de premsa: es una gran gamberrada a La Villarroel.

Més informació i venda d’entrades: www.lavillaroel.cat

Montse Delgado

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com