Fins el 26 de gener, el microteatre “La Dama i el Captaire” de Clara Puig es podrà veure a la sessió golfa de Microteatre Barcelona, que ofereix espectacles de 15 minuts, en 15 m2 i per només 15 espectadors

De dijous a diumenge Marta Hernández i Carlos Berbel es posen a la pell de la dama i el captaire per sorprendre l’espectador amb una divertida proposta de vidents.

Cada mes, Microteatre Barcelona canvia la seva cartellera teatral oferint quatre propostes de microteatre en sessió de tarda i quatre en sessió golfa. Durant el mes de gener, un text de l’autora Clara Puig es pot gaudir en la sessió golfa, “La Dama i el Captaire”.

“La Dama i el Captaire” és una comèdia fresca i desenfadada, interpretada per Carlos Berbel i Marta Hernández. Clara Puig ja ha treballat amb Berbel i Hernández amb anterioritat, tant en microteatre com en curtmetratges. Entre els projectes conjunts destaca una original proposta de teatre i cinema en el mateix espectacle, però de manera consecutiva, que van anomenar Cineatre i que consistia a representar el mateix text i amb els mateixos actors primer en format teatral i, posteriorment, projectant un curtmetratge, la qual cosa permetia a l’espectador explorar la diferència d’expressar-se en llenguatge teatral i en llenguatge cinematogràfic.

Els guions de Puig han estat seleccionats en diferents premis i certàmens. “Viudas” va guanyar el primer Premi de Guió Curtmetratges de Pineda de Mar, “Te quiero” va ser seleccionat per Carreteras Secundarias i “El cortado” va ser seleccionat pel Concurs Microteatro Horeca. Pel que fa als guions de l’autora portats a la pantalla com a curtmetratges s’han pogut veure al Festimatge, Festival de la Imatge de Calella al 2017 i 2018. I un d’aquests curtmetratges, concretament “El armario”, va ser seleccionat al Festival de Cinema de Begur 2019.

Un dels seus darrers guions, “La Dama i el Captaire” es podrà veure a Microteatre Barcelona, fins el 26 de gener, de dijous a diumenge en sessió golfa. El format que ofereix Microteatre Barcelona és el de petites peces teatrals de 15 minuts, que es representen en un espai de 15 m2 i per només 15 espectadors. Cada espectacle es representa 5 vegades per dia, la qual cosa permet acollir 75 espectadors per sessió diària. L’espectador és qui decideix quin o quins veu i en quin ordre els gaudeix. Els espectacles es distribueixen en sessió de tarda i sessió golfa, quatre propostes per sessió. “La Dama i el Captaire” és una de les propostes de la sessió golfa.

“La Dama i el Captaire” és una divertida proposta de vidents. La Tina busca en Carles, el seu espòs, per una qüestió d’importància. Un captaire li dona un cop de mà en aquesta particular recerca. A partir d’aquí, la història prendrà un curs inesperat que portarà al públic a viure una peculiar experiència “mística”.

Per a més informació:  https://www.microteatrebarcelona.cat/golfa2-microteatrebarcelona

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com