Meritxell Neddermann, s’afegeix al cartell del Cruïlla de Primavera, actuant el 25 d’abril a la Sala Vol presentant el seu àlbum de debut

Devendra Banhart, Maikel Delcalle, Sopa de Cabra, Snarky Puppy, Fat Freddy’s Drop, Natos y Waor, Caravan Palace i Grant-Lee Phillips són els altres artistes que participaran de l’edició de primavera del Cruïlla.

La Meritxell Neddermann va néixer per tocar. De ben petita ja s’apassionava pel piano, i mai s’ha plantejat fer altra cosa que no fos música. La seva és una història de talent però també de treball dur: d’un conservatori barceloní al Berklee College of Music de Boston, passant per una estada a Nova York on no va parar de crear.
De retorn a la seva Barcelona, sembla estar construint quelcom més gran: una personalitat musical que trenca amb l’acadèmia, Cançons amb loops i vocoder, un estil més proper a l’indie i una sonoritat que recorda al lo-fi d’artistes com Homeshake.
Està preparant el seu àlbum debut i estem tots expectants. El pròxim 25 d’abril ens el presentarà al Cruïlla de Primavera, a la Sala VOL. Apunteu-vos el seu nom, perquè sonarà fort.
Meritxell Neddermann
25 de abril de 2020
21.30h
Sala Vol. Barcelona

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com