Maestro Fellini al Teatre Akadèmia – per Montse Delgado

Avui el Teatre Akadèmia homenatja el cèlebre director italià en el centenari del seu naixement amb una funció especial titulada Fellini 100 a les 20.30h.
Sinopsi:
Maestro Fellini ens endinsa en un viatge a través de l’univers del director italià on mitjançant entrevistes, cartes, escrits i notes de direcció que posen de manifest i evoquen una figura de primer ordre del món artístic italià i universal, ens presenta una oda al director en forma de lectura a dues veus il·lustrada amb imatges dels seus projectes i assajos amb actors. L’espectacle també comptarà amb el testimoni d’amics i artistes que van tenir l’oportunitat d’entrar al seu món.

Foto: David Ruano

Prenent com a referència l’espectacle i estructura de Caro Maestro, homenatge al director teatral Giorgio Strehler, estrenat durant la temporada 2017-18, presentem Maestro Fellini, peça que commemora el centenari del naixement d’una de les personalitats més extraordinàries del panorama del cinema italià i mundial.

Avui l’actriu Rossy de Palma i l’actor italià Sergio Rubini interpretaran en italià una única i especial funció de la peça Maestro Fellini. Representació sense subtítols.

Del 22/01 al 22/02 Les representacions de Maestro Fellini en castellà que seran interpretades per: Serena Vergano y Mario Gas.
Del 05/02 al 16/02 Les representacions en català seran interpretades per: Mar Ulldemolins i Mario Gas.

És ben cert que Fellini ens ha deixat a tots un gran llegat amb les seves pel·lícules, com ben cert es també que a tots els que han fet possible aquest espectacle els hi brillaven els ulls cada vegada que anomenaven a aquest gran director.
L’autoria va a càrrec de Ludovica Damiani i Guido Torlonia, la traducció d’Enrico Ianniello i Albert Tola i la direcció de Guido Torlonia.

Venda d’entrades i més informació a: www.teatreakademia.cat

Foto: David Ruano

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com