La casa de les aranyes, un text sorgit de l’encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya i de l’Institut Valencià de Cultura al dramaturg Paco Zarzoso, s’estrena al TNC demà 22 de gener

La casa de les aranyes és un text sorgit de l’encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya i de l’Institut Valencià de Cultura al dramaturg Paco Zarzoso.  L’obra, amb autoria de Paco Zarzoso i direcció d’ell mateix i de Lurdes Barba, és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i de l’Institut Valencià de Cultura que es podrà veure del 22 de gener al 9 de febrer a la Sala Petita del TNC, i del 14 al 23 de febrer al Teatre Principal de València.

El públic podrà comprar el llibre amb el text de La casa de les aranyes, publicat per Arola Editors i TNC, a un preu de 3 € els dies de funcions al TNC. Text inclòs a les lectures del projecte de clubs de lectura Llegir el teatre (TNC/Biblioteques públiques de Catalunya).

Sinopsi:
A la vora d’un pantà s’alça un edifici mig abandonat, on durant força temps només hi han viscut algunes aranyes descomunals. El clima de la comarca va canviar absolutament quan la construcció de la presa hidroelèctrica va submergir en l’oblit el poble més proper. Des d’aleshores, els pocs habitants de la zona malden per superar la seva complicitat més o menys directa en la destrucció d’aquells paratges, mentre els caçadors furtius n’amenacen cada dia la tranquil·litat.

Text de maduresa del valencià Paco Zarzoso, La casa de les aranyes retrata amb una fràgil delicadesa la desolació d’unes vides distanciades del contacte amb la resta de la societat, i fortament marcades per les cicatrius que els lliguen als seus records més incòmodes.

Més informació i entrades a https://www.tnc.cat/ca/la-casa-de-les-aranyes

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com