El Black Music Festival 2020 tindrà algunes de les veus més interessants i respectades del panorama musical internacional

El Black Music Festival 2020 tindrà algunes de les veus més interessants i respectades del panorama musical internacional. El francès Ben L’Oncle Soul actuarà el 20 de març a l’Auditori de Girona.

La ciutat gironina podrà veure en directe l’artista que s’ha convertit en una de les veus més potents d’Europa i amb un magnetisme als escenaris a l’abast només dels artistes amb estrella. Des que Ben L’Oncle Soul va debutar discogràficament ara fa una dècada, la seva popularitat ha crescut com l’escuma i s’ha convertit en tot un mestre a l’hora d’acostar les arrels de la black music a tot tipus d’audiència i d’apropar l’esperit de Sam Cooke o Otis Redding al moment actual.

També es confirma l’actuació d’un altre dels noms imprescindibles del soul actual, la britànica Hannah Williams, una de les veus femenines més apreciades del moment, comparada sovint amb Amy Winehouse i Adele. Hannah Williams actuarà el 6 de març a La Mirona acompanyada pels seus fidels músics i coristes de la banda The Affirmations.

Un altre nom que se suma al cartell d’aquest 2020 és Barcelona Gospel Messengers, que actuarà el 8 de març a La Sitja (Fornells de la Selva). Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Messengers està convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del país.

Aquestes confirmacions se sumen als dos grans noms que el Black Music Festivalja va presentar: els australians The Cat Empire, un dels grups internacionals més estimats i esperats a Catalunya, a on la banda encara tenia pendent presentar el seu darrer àlbum Solten Diamonds; i els nord-americans guanyadors de tres Grammys,Snarky Puppy, el grup que millor fusiona jazz, funk, electrònica i rock exploratori gràcies a un profund coneixement i respecte per la tradició musical i la innovació sonora i conceptual.

Entrades ja a la venda a WWW.BLACKMUSICFESTIVAL.COM

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com