«Vale Vale Vale», que s’estrena el 7 de febrer a la Sala Atrium de Barcelona, és el primer projecte de la nova companyia teatral Incautas Project, formada per Ginebra Vall i Cintia Ballbé.

La direcció i la dramatúrgia la signatura d’Alejo Levis. De la suma de la frescor d’Incautas Project i l’experiència de Levis neix una obra on dues dones s’enfronten a la creació d’un projecte en comú i, sobretot, d’una amistat. «Vale Vale Vale» és un joc amb l’espectador sobre la comunicació i l’expressió artística, ideat per divertir i fer pensar a generacions envoltades d'»informació», xarxes socials, etcètera.

Sinopsi:

Heu parlat ja massa. Massa paraules, molta palla, molta tonteria… Contra més parleu, menys clar està tot. I claredat és el que més necessiteu ara si volem salvar això. Us proposo un joc». S’imposaran un màxim de 500 paraules. 500 últimes paraules per arreglar les coses, per expressar tot el que han de dir-se l’una a l’altra.

Serà l’última oportunitat que la Cintia i la Ginebra tindran per entendre’s, sense poder amagar-se darrere les màscares del llenguatge.

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com