El proper 3 de febrer i dins del cicle Off La Villarroel, es presenta «Quema la Memoria», amb l’autoria, direcció i interpretació de Paula Bonet i Ramón Rodríguez – per Montse Delgado

Sinopsi:

Quema la memoria és la taca, la música i la paraula d’un diàleg que ens recorda que res és per sempre. Un cubell d’aigua tèrbola i esquinçalls de paper mullat de pintura fresca són el bodegó que resta quan acaba l’espectacle. Tota una experiència multi sensorial que a través de la música i la paraula enlluernen la foscor que coneixem i no esquivem perquè volem abraçar la llum. Les imatges muten de la mateixa manera que ho fa la veu. Ramón Rodríguez torna a demostrar que és un virtuós de la paraula. Paula Bonet es consolida com a artista i una de les millors pintores del món.

El projecte:

La posada en escena que s’estrena a La Villarroel parteix d’una obra prèvia de Paula Bonet i Ramón Rodríguez. El llibre il·lustrat Quema la memòria que el 2017 va reunir una selecció personal de cançons –no és un greatest hits- a manera de resum dels primers deu anys de carrera de Ramón Rodríguez com The New Raemon. El segon disc del recopilatori inclou cançons que van quedar fora dels àlbums al costat d’alguns temes inèdits que no van veure la llum en el seu moment per no saber trobar el seu lloc. El disc és una extensió del llibre del mateix títol: un volum de 224 pàgines publicat per Lunwerg amb totes les lletres que ha escrit el cantant durant aquest temps. Totes elles (un total de 84 cançons) han estat il·lustrades i reinterpretades per obra i gràcia de Paula Bonet.

Quema la memoria es un espectacle que es surt de lo teatral, es una fusió de disciplines on la música es fusiona amb la imatge.

Paula utilitza una gama cromàtica bastant amplia que acompanyarà les cançons d’en Ramón amb la seva pintura en directe.

I per si no en tenim prou amb aquestes quatre funcions, posteriorment es farà una versió més amplia dins el Vida Festival.

Horaris: Dilluns 3, 10, 17 i 24 de febrer a les 20:30h

Venda d’entrades: https://www.lavillarroel.cat

Preus especials a Promoentrada: www.promoentrada.com

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com