La Creu Roja Andorrana nou social partner del FC Andorra

Francesc Destrée, membre del consell d’administració del FC Andorra, i Jordi Fernández, director general de Creu Roja Andorrana han formalitzat avui un acord de col·laboració per aquest 2020, amb la intenció de reforçar els lligams que uneixen les dues entitats, referent als serveis preventius de socorrisme que efectua l’entitat per al Club, però també i sobretot en les diferents accions socials que realitzaran conjuntament.

A part, de la col·laboració econòmica per a les activitats de socorrisme, el FC Andorra participarà també activament en sensibilitzar els seus jugadors, seguidors i la societat en general sobre les accions socials, educatives, formatives i humanitàries que desenvolupa l’entitat. De fet, jugadors del club ja van prendre part la setmana passada a la campanya de sang organitzada per a les escoles andorranes de segona ensenyança d’Ordino, Santa Coloma i Encamp. Van fer una crida a la mobilització, animant a tots a donar sang i van lliurar també una pilota i una samarreta signades pels jugadors del primer equip, així com un abonament de mitja temporada del FC Andorra.

Més enllà de les campanyes de preventius i de donació de sang, el club també organitzarà partits solidaris per ajudar l’entitat en les seves tasques diàries; lliurarà de forma quinzenal entrades per sortejar entre els voluntaris de la Creu per als partits que es juguin al país, així com ja té previst aquest cap de setmana fer dotació d’una cadira de rodes que estarà disponible per a les activitats socials que organitza l’organització humanitària.

Més endavant està planificada també, una sortida social entre els jugadors del club i els usuaris dels servei de Teleassistència Domiciliària i accions amb l’àrea de joventut de la Creu Roja Andorrana.

La Creu Roja Andorrana, per la seva banda seguirà prestant serveis de preventiu en els partits del primer equip amb la finalitat de complir amb la seva missió de servei com a auxiliar i col·laboradora de les administracions públiques.

Des del FC Andorra, el Sr. Francesc Destrée destaca el perquè d’aquest acord declarant que “pel FC Andorra és un orgull poder col·laborar amb un prestador de serveis de caràcter voluntari i d’interès públic tan important al país com Creu Roja Andorrana. Aquest acord que signem avui, és una mostra de la confiança que tenim en la seva experiència de tants anys cuidant i assistint la societat andorrana”.
Per la seva part, Jordi Fernández, ha recordat ‘que tot i que ja es feien accions amb el club des de fa un temps, la signatura oficial entre les dues parts marca una nova etapa. El FC Andorra, ens ajuda a donar visibilitat de tot el que es fa a nivell general i no només en relació a socorrisme, que és el que sovint encara s’associa quan parlem d’esport i de Creu Roja».

Font: Premsa FC Andorra 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com