Avui s’estrena «Justícia» a la Sala Gran del TNC, un text sorgit de l’encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya al dramaturg Guillem Clua i amb direcció de Josep Maria Mestres

L’obra es podrà veure del 13 de febrer al 22 de març a la Sala Gran del TNC i compta amb el repartiment següent: Josep Maria Pou, Vicky PeñaManel Barceló, Alejandro Bordanove, Marc Bosch, Roger Coma, Pere Ponce, Anna Sahun, Katrin Vankova i Anna Ycobalzeta.

El públic podrà adquirir el text de Justícia a un preu de 3 €, en venda al personal de sala i mentre l’espectacle estigui en cartell. I conjuntament amb Arola Editors, el TNC també ha editat i publicat el volum de Teatre reunit de Guillem Clua. Es podrà comprar a www.tnc.cat, taquilles del TNC i a les llibreries habituals.

Sinopsi:

Després d’haver gaudit d’una carrera política brillant a les institucions catalanes, amb una vida pública immaculada, un destacat jutge s’enfronta als fantasmes que li turmenten secretament la consciència. A les acaballes de la seva trajectòria, els dolors familiars heretats i les dobles morals assumides amenacen amb fer trontollar l’edifici sencer del seu llegat.

Guillem Clua debuta a la Sala Gran amb una obra sobre les transformacions que durant les darreres dècades han alterat alguns imaginaris morals. A més de comptar amb un repartiment excepcional

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com