Autocars Nadal es converteix en transportista oficial del FC Andorra en totes les seves categories fins al 2021

Autocars Nadal ha posat a disposició del FC Andorra un autocar amb 2 taules, USB i endolls pel staff tècnic que ha estat retolat per a identificar els equips del club tricolor en els seus desplaçaments.
En el marc d’aquest acord, està previst que al llarg de l’any, Autocars Nadal pugui fer promocions durant els partits de lliga. Així mateix, els abonats del FC Andorra gaudiran d’un 20% de descompte a Direct Bus presentant l’abonament a les taquilles de Directbus a l’Estació Nacional d’Andorra.

Amb aquest acord neix una col·laboració que ambdues parts volem que tingui un llarg recorregut, d’aquí els dos anys de durada d’aquest conveni. Des del FC Andorra, el Sr. Jaume Nogués, director general destaca el perquè d’aquest acord declarant que “pel FC Andorra és un orgull poder treballar amb una empresa com Autocars Nadal. Tenim molta confiança en la seva experiència en la mobilitat, i creiem que és el millor partner que podríem tenir per fer els desplaçaments de tots els equips del club, tant els de base com el primer equip”.
Per la seva banda, Bartumeu Gabriel, director general d’Autocars Nadal, destaca: «des de Grup Julià i Autocars Nadal seguim apostant per treballar amb els millors en els diferents àmbits al Principat i estem convençuts que aquesta col·laboració així ho reflecteix. Sempre hem apostat fort per estar a prop del món de l’esport, pels seus valors i tot el que li dóna a la nostra societat i no volem ser espectadors, volem ser part d’aquest sentit de pertinença i d’orgull que aporten els esportistes al nostre país».

Font: FC Andorra

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com