Joan Manuel Serrat, Judit Neddermann i l’Orfeó de Dones del Palau de la Música Catalana, convidats de luxe al concert de Noa dins el Guitar BCN 2020

La cantant israeliana Noa arribarà el 7 de març al Palau de la Música Catalana, en el marc de festival Guitar Bcn 2020, per celebrar els seus 30 anys de carrera: una extensa trajectòria plena d’èxits que bascula entre la cançó tradicional, el jazz, la música clàssica i l’essència mediterrània.

En aquesta especial ocasió, l’artista de Tel Aviv anuncia que comptarà amb tres convidats excepcionals. Joan Manuel Serrat, mestre de mestres i una de les figures més universals de la nostra música, no faltarà a la cita amb tot el valor que afegeix un referent històric de la seva categoria. De la mateixa manera, Judit Neddermann, estrella en alça de l’escena catalana, aportarà la seva sensibilitat i frescor en una clara aposta pels joves talents. Finalment, el torrent vocal de l’Orfeó de Dones del Palau de la Música Catalana tanca aquest capítol de convidats, amb un acostament a les sonoritats més tradicionals.

En definitiva, tres formes diferents d’entendre la música que es fusionaran a través de les cançons de Noa, a la que promet ser una nit històrica.

Informació i venda d’entrades> guitarbcn.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com