Descobreix Meritxell Neddermann amb «Inside», el primer avançament del seu primer disc

«Inside» és el tema escollit per Meritxell Neddermann com a carta de presentació del seu primer disc en solitari, després que aquest Nadal fes el seu debut discogràfic amb la publicació de Present juntament amb la seva germana Judit Neddermann. «Inside», que presenta avui acompanyat d’aquest emotiu videoclip, és una barreja de footwork (música urbana de Chicago) i impressionisme vocal i pianístic.

Foto: Mireia Córcoles

 

Aquest primer senzill del seu nou disc In the backyard of the castle (Halley Records, 2020) parla del sentiment de voler estar sola quan tot es fa massa gros, d’amagar-se i no voler enfrontar-se amb res extern, tal com explica la mateixa Meritxell Neddermann. Una sensació molt present en la cantant quan era una nena, quan tenia la necessitat de tancar-se en el seu món abans de fer front a una realitat dels adults que no entenia.

Abans d’haver publicat el seu primer àlbum, aquesta jove promesa (sobretot a casa nostra, perquè ja gaudeix d’un gran reconeixement en diversos països europeus i especialment en els Estats Units), ja té tancades les primeres dates dels concerts que la duran a actuar per diferents ciutats espanyoles.

Femme Creators – 1 de març / Chamartín (Madrid)

San San Festival – 10 d’abril / Benicàssim (Castelló)

Festival Strenes – 24 d’abril / Girona

Cruïlla de Primavera – 25 d’abril / Sala Vol, Barcelona

Vida Festival – 4 de juliol / Vilanova i la Geltrú

 

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com