A partir del 12 març, el Teatre Borràs presenta “Pecats Imperdonables”, una comèdia on els espectadors decideixen el final – per Montse Delgado

Tot i que l’ estrena oficial es farà el dia 19. Una obra de Benjamin Cohen de títol original “Sin perdón por los pecados” i on Edu Pericas es l’ encarregat de l’adaptació i la direcció.

Sinopsi:

Quan es tracta de diners, fins i tot les famílies més unides poden trencar-se. Per això, després de la mort de en Joan Vidal, els seus fills Pere, Xavier i Nicolàs, planegen una reunió en la casa del difunt per celebrar el Sant Joan i unir a la família després d’haver tingut una gran baralla per la poca herència que els ha deixat el seu pare.

Edu Pericas s’està convertint en un director estrella dins el mon del teatre on te l’habilitat de donar-li el tomb a les coses i en aquesta ocasió ha fet una severa adaptació sense perdre l’essència de l’ obra.

Tot i que és una comèdia, també te un quelcom mes. De “Pecats Imperdonables”, n’estic segura que serà una obra de la se’n parlarà i crearà un precedent, doncs molt poques vegades s’ha pogut veure que el públic sigui qui seleccioni la següent escena o fins i tot, el final. Envers a tot això podem esbrinar que es un espectacle molt i molt elaborat  que porta gestant-se des de fa sis mesos.

Sí a més a més li sumem el gran repartiment d’actors que hi intervenen tenim la diversió assegurada, que al cap i a la fi, d’això es tracta quan sortim de casa i anem al teatre.

Repartiment:

Toni González és Pere (L’avarícia)

Sussana Garachana és Chantal (La luxúria)

Miquel Sitjar és Xavier (L’ ira)

Agnès Busquets és Cuca (L’ enveja)

Peter Vives és Nicolás (La supèrbia)

Rubén Yuste és Roberto (La gola)

Eva Barceló  és Marita (La mandra)

Per més informació i venda d’entrades:

www.grupbalana.com

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com