Bazar Show Magazine us recomana Microteatre Barcelona – per Montse Delgado

Si ens endinsem a la història del Microteatre viatjarem en el temps fins novembre del 2009, on durant dues setmanes gairebé 50 artistes entre directors, autors i actors van presentar un projecte teatral anomenat «Por Dinero« en un antic prostíbul de Madrid. L’espai va ser cedit per l’associació de Treball a Miguel Alcantud, autor de la idea i coordinador del projecte Microteatro.
En les 13 habitacions del prostíbul es varen allotjar 13 grups autònoms i independents amb la premissa de crear una obra teatral de menys de 10 minuts per un públic de menys de 10 persones per sala amb una temàtica comuna, la prostitució. Aquestes obres es representaven tantes vegades com fos necessari, amb cua de tres hores de públic que esperaven a fora al carrer, arribant a representar-se alguna de les obres fins a 20 vegades al dia.

Afortunadament Barcelona també compte amb un espai similar per representar unes obres de 15 minuts per un públic no superior a les 15 persones. A Microteatre tu decideixes què vols veure i quan ho vols veure. Totes les obres es repeteixen fins a 5 vegades per sessió i es mantenen en cartellera durant tot el present mes.

El passat dijous, part de l’equip de Bazar Show Magazine vàrem ser convidats a conèixer l’espai Microteatre de Barcelona.
En aquesta ocasió Bazar Show Magazine vam gaudir de tres obres:

«No estic bé» de Joaquim Bundó e interpretada per Pep Munné i Àlex Ferré.
Sinopsi: En Claudi té molts problemes i visita al seu psicòleg, de qui depèn molt, però aquest sembla que avui se’l vulgui treure de sobre.

«La llave» de Joan Marc Sastre i interpretada per Tània Urgellés i Albert Boix.
Sinopsi: 1917, Arkham, Massachusetts. Un pintor busca la model perfecta per crear la major obra d’art mai creada.


«Amazonas» de Jofre Bellés i interpretada per Libertad Ribera i Paula Salmerón.
Sinopsi: Sam i Nat són supervivents que abans reciclaven i ara maten zombis. Abans anaven a manis i ara maten zombis. Quin present viurem si ens hem carregat el futur?


L’espai on es representen les obres es tant reduït que estàs colza a colza amb els actors i et fa sentir proper a ells. Tens l’oportunitat de veure més detalls que en una obra gran envergadura.
A més a més, tot això ho complementes amb un sopar o alguna que altre copa, de fet és un espai perfecte per gaudir de la companyia, dels actors i dels autors de les obres. Un punt de trobada veritablement encisador.
Les tres obres que vam anar a veure, cada d’elles amb la seva pròpia màgia i encant ens van oferir diferents escenografies, i és realment increïble com en tan sols quinze minuts, tens una introducció, un desenvolupament i un desenllaç.
Per aquest motiu, des d’aquí us volem dir que no desaprofiteu aquest mes de març i aneu a veure almenys aquestes tres obres, tot i que si mireu el programa també n’hi ha d’altres i podeu fer un bon pack.

Per més informació: www.microteatrebarcelona.cat

Microteatre Barcelona

Carrer de Bailèn, 194, Barcelona

 

Montse Delgado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com