La III edició del Brain Film Fest, festival internacional de cinema dedicat al cervell, obre noves mirades sobre la ment

Del 19 al 22 de març, el Brain Film Fest, punt de trobada entre diferents disciplines, transforma el Teatre del CCCB en un espai dedicat al cervell, tant pel que fa a les malalties que l’afecten, com a la seva funció essencial com a acumulador de coneixement, memòria i identitat.

El Brain Film Fest inclou el visionat dels curtmetratges seleccionats pel Xè Premi Solé Tura i culmina amb la gala de lliurament d’aquest guardó. El jurat està format per Ventura Anciones (neuròleg), Ana Belén Callado (periodista), Andrea Escobar (educadora social), Ignacio Martínez de Pisón (escriptor) i Mireia Ros (directora de cinema). El jurat triarà els tres millors curtmetratges que rebran premis en metàl·lic per valor de 3.000 euros. Els espectadors triaran el guanyador del premi del públic.

Mitjançant una votació on-line, també es decidirà el millor micro-curt (peces de menys de 2’ de durada).

Les activitats paral·leles #brainOFF i els tallers #brainLAB:

Dins de les activitats #brainOFF hi destaca l’exposició Pasqual Maragall mira, a l’espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Corominas, amb fotografies realitzades amb el mòbil per Pasqual Maragall Mira entre els anys 2007 i 2010.

Dijous 19 de març, al mateix CCCB, es farà una projecció per a malalts d’Alzheimer i els seus familiars (gratuïta amb reserva a alzheimer@cccb.org) del musical Un día en Nueva York, de Stanley Donen.

Al llarg del cap de setmana, al vestíbul del Teatre del CCCB, es projectarà A walk through dementia amb el sistema de Realitat Virtual (RVV).

L’activitat #brainLAB incorpora dos tallers: Neuro dansa, amb la neuròloga Hanna Puikonnen, i Musicoteràpia neurològica, amb la musicoterapeuta Ruth Abela.

L’assistència al Brain Film Fest és gratuïta per a totes les activitats, excepte els tallers. La inscripció als tallers té un preu de 4€-6€. L’aforament a totes les activitats és limitat, per tant, s’aconsella la inscripció prèvia online a https://brainfilmfest.eventbrite.es

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com