Meritxell Neddermann fa el seu debut en solitari amb «In The Backyard Of The Clastle»

Meritxell Neddermann ha presentat In The Backyard Of The Castle (Halley Records, 2020), el seu primer disc en solitari, una joia a tots els nivells que promet estar entre els àlbums més destacats i reconeguts d’aquest 2020.

La cantant publica un doble àlbum que inclouen 10 temes i 2 interludis que són una mostra del talent i de la gran versalitat de l’autora en infinitat de gèneres. El primer disc inclou les cançons en format breu i en el segon, Neddermann regala les mateixes cançons en format «extended», per gaudir-les en la seva màxima expressió i llibertat compositiva.

Com la mateixa artista explica, el disc neix d’un procés d’auto-coneixement intens, de la necessitat de donar espai a sentiments incòmodes, que l’ha portat a l’alliberament a través d’expressar les seves emociones més fosques. En donar-los espai, «es crea una alquímia inexplicable que les converteix en sensacions inclús agradables».

Els primers avançaments que ha fet Meritxell Neddermann del disc han tingut una gran rebuda i han captivat tant el públic i la crítica, com a una gran quantitat de prestigiosos artistes del nostre país.

 

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música i el piano des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i al Taller de música, on rep les primeres influències de la música clàssica i el jazz. Al 2010 es va traslladar a Boston per seguir els seus estudis a la Berklee College of Music i posteriorment es va instal·lar a Nova York, a on va treballar com a músic fins al 2017. Serà a Nova York a on comença a escriure la seva pròpia música i comença a experimentar amb loops, pedals diversos i vocòder, a part del piano i la veu, creant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, al jazz o la música indie.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com