Joan Dausà oferirà avui a les 21h un concert a la dutxa fruit d’una juguesca amb els seus seguidors que ha superat totes les espectatives i ja pasa dels 5.000 retuits

Joan Dausà, que es troba preparant el seu nou disc des del confinament, va sorprendre aquest dilluns llençant un repte a través de les xarxes als seus seguidors:

«Va, si aquest missatge arriba a 100 retuits, aquest dimecres al vespre faig concert des de casa. Si arriba als 200 en pijama. I a 500 a la dutxa.»

Una hora més tard el missatge ja s’havia retuitejat més de 1.000 vegades. A hores d’ara aquest missatge ja suma més de 5.000 retuits. El repte llançat per Dausà ha superat totes les expectatives. Fins i tot personalitats del món de l’esport com Luis Enrique, l’ex-entrenador del Futbol Club Barcelona, també s’ha sumat a aquesta iniciativa, realitzant un retuit on reclamava el concert sota la dutxa.

Així doncs, avui a les 21h de la nit a través del seu compte d’Instagram (@joandausa) tothom podrà veure un concert de Joan Dausà. Serà sota la dutxa tal com ha promès als seus seguidors?

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com