Gertrudis va llançar ahir «Avui canviem el món», una cançó inspirada en el que estem vivint, realitzada des del confinament

La cançó reflexiona sobre el fet de canviar el món des del confinament a una habitació.

El grup de La Garriga havia de començar la seva gira de presentació del seu aclamat «No em dona la gana» dijous passat davant d’un Razzmatazz ple.

Gertrudis està preparant una sèrie d’accions que anirà presentant aquests dies a través de les seves xxss.

Xavi Ciurans, cantant dels Gertrudis, acaba de publicar «Avui canviem el món» una cançó composada i gravada des del confinament. Una petita joia sonora plena de l’optimisme característic del grup, que Ciurans explica que està inspirada «en el pas important que implica quedar-se confinat a una habitació».

Gertrudis havia de començar la seva gira dijous passat dins d’un Sala Razzmatazz de Barcelona plena, però el concert es va suspendre per les recomanacions de les autoritats. És per això que la lletra també té un moment pel record enyorat del seu públic, del caliu dels concerts «on tota la gent crida i allibera el seu desig».

Els Gertrudis estan preparant una sèrie d’accions que aniran presentant aquests dies a través de les seves xarxes socials.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com