Koers i Els Catarres presenten la cançó «Als teus peus» un nou avançament de That day

Koers, líders catalans de l’escena estatal del reggae, estan a punt de publicar el seu nou disc That Day, que veurà la llum el 27 de març de la mà de Halley Records. Abans, però, n’han volgut fer dos avançaments per començar a mostrar al públic part de la màgia i energia del nou treball. Si fa uns dies presentaven la cançó i el clip de «Ballarem», que ja suma més de 125.000 reproduccions a Youtube, ara han volgut avançar «Als teus peus«, a on els de Lleida compten amb la col·laboració d’Èric Vergés, cantant d’Els Catarres.

«Als teus peus» és una cançó d’amor que pretén durar per sempre. Un amor autèntic i pur. Aquest sentiment també és vàlid per a una bona amistat, com la que comparteixen el cantant de Koers,Kelly Isaiah, amb Èric Vergés. L’estil d’aquesta cançó és la consolidada marca dels Koers, és a dir, roots reggae.

El títol del disc, That Day, és esperançador, malgrat que l’objectiu de Koers és que els seus seguidors ho interpretin a la seva manera. ‘Aquell dia’ (traducció de That Day) pot ser un dia del passat o del futur. Però sigui una cosa o l’altra, ells volen que sigui un dia memorable, inoblidable i important.

Els lleidatans Koers són un dels representants del reggae estatal amb més projecció. El seu primer disc, Unbroken, contenia una gran col·lecció de cançons que els va posicionar a tot el país. Koers, en llengua afrikaans vol dir ‘ritme’. No podien haver escollit millor nom. La seva música groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el seu missatge vitalista. El 2019 van publicar un EP titulat Des de les cendres on hi col·labora Macaco com a avantsala del seu esperadíssim nou LP, que veurà a la llum el 27 de març. Un grup amb un debut per emmarcar que ha apropat la seva proposta a centenars de milers de persones que han fet vibrar i emocionar.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com