Aquest diumenge 22 de març, a les 19:30 hores, l’actor i cantant JOAN VÁZQUEZ interpretarà en directe, via Instagram Live, els temes del seu disc Something’s Coming, un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway

El concert, d’uns 40 minuts, inclourà alguns dels temes més emblemàtics del mític compositor de musicals, com Send in the Clowns d’A Little Night MusicBeing Alive de CompanyLosing My Mind de FolliesSooner or Later de la pel·lícula Dick Tracy (Oscar a la Millor Cançó Original) o el mateix Something’s Coming de West Side Story.

«Sondheim és el meu compositor favorit, fa màgia creant atmosferes amb la música i les seves lletres són directes, humanes, i plenes de contradicció i un gran sentit de l’humor», explica JOAN VÁZQUEZ, per a qui, tornar a tocar les seves cançons al piano a casa en un ambient íntim i, alhora, obert a tothom que vulgui seguir-ho des de les seves respectives casesés una manera ideal de celebrar el 90è aniversari d’aquest artista que tant l’inspira.

Sondheim va redefinir la història de Broadway i del musical de la segona part del segle XX. Guanyador de l’Oscar, el Tony i el Drama Critics Circle Award, és l’autor de grans musicals com CompanySweeney ToddA Little Night MusicSunday in the Park with GeorgeMerrily We Roll AlongFollies o Into the Woods, i de les lletres de West Side Story i Gypsy.

Des que JOAN VÁZQUEZ va crear el disc i l’espectacle-concert homònim l’any 2016 fins les darreres representacions aquest passat Nadal a El Maldà, Something’s coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional. Fins i tot, l’ha representat a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical (fita repetida recentment amb el musical Paquito Forever).

JOAN VÁZQUEZ, que ha hagut d’interrompre les funcions d’Ocaña Reina de Las Ramblas a l’Escenari Joan Brossa pel tancament dels teatres decretat pel coronavirus, ha celebrat recentment amb molt èxit dues dècades sobre l’escenari amb l’espectacle 20 anys no són na’ a la Sala Club de BARTS i segueix treballant amb el seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum aquest 2020.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com