Focus ofereix #TeatreaCasa amb «Adossats», «El fantasma de Canterville», «El nom», i «Res no tornarà a ser com abans»

Davant la necessitat de suspendre les representacions als teatres del Grup Focus i de la necessitat de confinament de la població com a mesura de prevenció contra la pandèmia causada pel coronavirus, el Grup Focus se suma a la iniciativa endegada des del sector cultural i a partir d’avui ofereix continguts teatrals online de forma gratuïta per tal que tothom qui ho desitgi pugui seguir gaudint-ne de les arts escèniques. Sabedors que, en tot cas, res no pot substituir el teatre en viu, Focus vol fer arribar les seves produccions teatrals amb les millors condicions possibles.
Per aquest motiu, i amb la col·laboració de TV3, Focus ofereix la gravació de les seves teatre-movies ADOSSATS, una obra de Ramon Madaula amb direcció de Jordi Casanovas estrenada al Teatre Romea el 2018  i EL FANTASMA DE CANTERVILLE, la versió de la novel·la d’Òscar Wilde que, dirigida per Josep Maria Mestres i protagonitzada per Joan Pera, es va poder veure al Teatre Condal el 2018. 
Focus també ofereix de forma gratuïta les pel·lícules EL NOM , i RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS, dues adaptacions per a televisió de les produccions teatrals homònimes estrenades, respectivament, al Teatre Goya i La Villarroel.
EL NOM, dirigida per Joel Joan va ser candidata a Millor pel·lícula per a TV als Premis Gaudí el 2018, es basa en l’adaptació al català, signada per Jordi Galceran, de l’ exitosa comèdia Le Prénom, dels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière.
Carol López es l’autora i directora tant de la versió televisiva com de la comèdia teatral RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS i en ambdós casos va comptar amb el mateix repartiment.
En la següent cartellera podreu visionar aquests continguts clicant a cadascun dels enllaços.

Els continguts són accessibles a tothom des del web www.focus.cat 

 

Grup Focus

2 Comments

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com