El Black Music Festival reprograma el concert de Ben L’Oncle Soul per al 3 d’octubre i el de Koko-Jean & The Tonics per al 21 de novembre

El Black Music Festival ha anunciat que el concert del francès Ben l’Oncle Soul ha estat reprogramat per al dissabte, 3 d’octubre a l’Auditori de Girona. Totes aquelles persones que havien comprat l’entrada per al concert, inicialment previst per al 20 de març, podran utilitzar-la per a veure l’actuació de Ben l’Oncle Soul en la nova data. L’organització també ha explicat que en cas de no poder assistir-hi, es podrà demanar la devolució enviant un correu a taquilles@auditorigirona.org abans del 24 d’abril.

Des que, fa aproximadament una dècada, va publicar el seu debut discogràfic, la popularitat del francès Ben L’Oncle Soul no ha deixat de créixer. I no hauria d’estranyar a ningú, ja que la seva és una de les veus amb més cos d’Europa i el seu magnetisme als escenaris no és quelcom que estigui a l’abast de molts artistes actuals.
Ben L’Oncle Soul és tot un mestre a l’hora d’acostar les arrels de la black music a tota mena d’audiències i d’apropar l’esperit de Sam Cooke o Otis Redding al moment actual. Perquè pocs han sabut fusionar la màgia de Memphis amb les melodies de Detroit i pel camí apropar-se al pop amb molt de respecte.

D’altra banda, també s’ha reprogramat el concert de la Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, que tindrà lloc el dissabte 21 de novembre a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí. Igual que en el cas anterior, els espectadors que ja tenen entrades podran fer servir la mateixa i aquells que no puguin assistir-hi, podran sol·licitar-ne la devolució enviant un correu a info@espaiter.cat abans del 20 d’abril.

Cal tenir molt clar que l’escena catalana de soul, r’n’b i rock’n’roll no seria el mateix sense aquest monstre dels escenaris que és Koko-Jean Davis, a qui coneixem sobretot per ser l’exvocalista de The Excitements i que ara manté la seva màgia com a frontwoman a un dels grups de música negra que més faran parlar els pròxims mesos: Koko-Jean & The Tonics. Aquest quartet donen forma a una de les propostes més sòlides, efervescents i imparables de l’escena barcelonina.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com