El TNC a Casa: Aquest divendres, trobada a l’Instagram del TNC per parlar de L’huracà, de Carme Montoriol, amb Marta Marín-Dòmine, prologuista del llibre; Mònica Bofill, directora de l’obra, i Gemma Martínez, actriu

Després de la bona acollida que va tenir la trobada entorn de Justícia, amb Guillem Clua (autor) i Josep Maria Mestres (director de l’obra), El TNC a Casa organitza la segona trobada virtual per parlar de L’huracà. La connexió en directe serà via Instagram, aquest divendres a les 18 h amb: Marta Marín-Dòmine, escriptora i prologuista de L’huracà; Mònica Bofill, directora de l’obra, i Gemma Martínez, actriu. El públic podrà interactuar en temps real amb les ponents, descobrir el text i tot el que hi ha darrere d’un procés de creació.

L’huracà és una obra de Carme Montoriol dirigida per Mònica Bofill, vinculada a l’Epicentre Pioneres del TNC, la qual havia de ser estrenada el passat 12 de març a la Sala Tallers. Finalment va quedar suspesa per causa de la situació generada per la COVID-19. El llibre amb el text de l’obra, així com altres materials complementaris a l’espectacle, estan disponibles a la Biblioteca del TNC en format digital i a l’abast de tothom: https://www.tnc.cat/ca/carme-montoriol–lhuraca.

Trobada a l’Instagram del TNC:
Dia: divendres 3 d’abril
Hora: 18 h
Amb: Marta Marín-Dòmine, escriptora i prologuista de L’huracà i del volum de Teatre reunit dedicat a Carme Montoriol; Mònica Bofill, directora de l’obra, i Gemma Martínez, actriu de L’huracà.
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com