Més produccions de Focus a #TeatreaCasa que són accessibles a tothom des del web www.teatreacasa.cat

A l’espera de poder reobrir els teatres, el Grup Focus, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, amplia la seva oferta de #TeatreaCasa amb dues ficcions televisives basades en sengles produccions de gran èxit.

DESCLASSIFICATS, és una pel·lícula d’Abel Folk Joan Riedweg, basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir per a La Villarroel el 2011 i que va girar posteriorment pel territori, donant peu també a una nova versió en castellà amb gira per tot l’Estat i diferents produccions a Amèrica llatina. Tant a la producció original com a la pel·lícula el repartiment va estar format per Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. La versió televisiva va triomfar a l’edició número 46 del Worldfest-Houston, Festival Internacional de cinema independent dels EUA en què va obtenir 4 guardons: or a millor actriu (Emma Vilarasau), or a millor edició (Joan Riedweg), i or a millor direcció d’art (Josep Massagué), així com el premi especial del jurat.

GERMANES, ha estat un dels textos més celebrats de l’autora i directora Carol López. L’obra es va estrenar a La Villarroel el 2008, es va reposar el 2009, va girar extensament, també en castellà, obtenint nombrosos guardons com el Premi de la Crítica a la direcció o els Butaca a Millor espectacle i millor text. També se n’han fet produccions a Argentina i Mèxic (2016). López també és autora de la versió televisiva, produïda per la Televisió de Catalunya, Focus i Ovideo i que va ser candidata a millor telemovie als Premis Gaudí el 2012. La pel·lícula compta amb el mateix repartiment que va triomfar a l’escenari: Maria Lanau, Nora Navas, Aina Clotet, Amparo Fernández, Marcel Borràs en un dels seus primers papers i Pol Berrondo.

Aquests continguts són accessibles a tothom des del web www.teatreacasa.cat

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com