Germà Negre avancen ‘Fet a mida’, el tercer single del nou treball ‘Kumbaià’

Aquest nou tema dels banyolins és una sàtira de les actituds més capitalistes de la societat. «Podria ser perfectament la lletra d’un espot publicitari a on et conviden a consumir, a fer-te la vida a mida però al mateix temps a veure la conformitat com una actitud positiva».

Fins al moment, Germà Negre ja havia donat a conèixer el primer senzill de Kumbaià amb la publicació de «Camí ral«, una cançó i videoclip que comptava amb la col·laboració de Kelly Isaiah, cantant dels Koers, i de «Seguirem brindant«, una rumba energètica ideal amb una lletra que balla entre el dubte i l’alegria i una música amb clara sonoritat mediterrània.

Els irreverents Germà Negre publicaran el 15 d’abril Kumbaià, un treball que apel·la a la cultura «cumba» i a la Moreneta com a màxima expressió del caràcter humorístic i estripat del grup. La Verge de Montserrat es converteix en el gran nexe de reivindicació del hipisme i els «xirucaires», com a forma d’entendre la vida i la música.

Després d’haver publicat Els àngels fan torrades (2015) i Molt de porc i poca salsitxa (2018), aquest EP es converteix en el tercer treball discogràfic dels banyolins, que tornen a comptar amb la producció de Marcel Caselles.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

This site is protected by wp-copyrightpro.com