El proper diumenge 12 d’abril a les 12h l’Ajuntament de Barcelona convoca la ciutadania als balcons per fer una sessió de fitness simultània a ritme de «Ballarem» dels Koers, una cançó inclosa a That day, el seu nou disc, que es publica divendres

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, llança el gran repte esportiu «BCN ES MOU DINS DE CASA«. Es tracta d’una sessió de fitnes compartida i simultània als balcons i a qualsevol altre lloc de les llars de la ciutat. Es convoca la ciutadania el diumenge 12 d’abril a les 12 hores en una sessió de fitnes de 10 a 15 minuts de durada per assolir la fita del major nombre de persones fent exercici i ballant des de casa seva.

La iniciativa s’emmarca en la campanya de promoció de l’esport ciutadà «Barcelona es mou dins de casa» on recomana a totes les persones, independentment de l’edat i la condició física,  mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el seu domicili i ofereix propostes i recursos per facilitar-la.

El dilluns 6 d’abril se celebra el dia Mundial de l’Activitat Física que té com a objectiu conscienciar i informar la població sobre la necessitat d’adquirir hàbits de vida saludables, i alertar dels perills del sedentarisme. Coincidint amb l’efemèride, a partir d’avui dilluns 6 d’abril, comença l’acompanyament a les persones que participaran en el repte del fitnes al balcó. Des de l’Institut Barcelona Esports i des de la xarxa de Centres Esportius Municipals es dinamitzarà l’entrenament diari a través de les seves xarxes socials.

S’ha creat una coreografia dissenyada per a l’ocasió que es posa a disposició de tothom al canal de Youtube de BCN Esports per anar practicant fins al dia del gran repte, diumenge 12 d’abril. La coreografia s’ha creat amb la cançó «Ballarem«, del grup KOERS, els quals han cedit els drets d’autor, i que forma part del seu nou disc That Day (Halley Records, 2020) que es publica aquest divendres 10 d’abril.

 

Concurs ciutadà de vídeos #BCNESMOUDINSDECASA

A més de les persones que surtin al balcó a fer la sessió de fitnes compartida, des de l’Institut Barcelona Esports s’anima també aquelles persones i famílies que facin la sessió que es gravin en vídeo i l’enviïn al correu: BCNesmoudinsdecasa@gmail.com

Els vídeos han de ser de 30 segons de durada màxima, que mostrin com cada família o cada persona es mou fent esport en el seu domicili. Es tracta d’un concurs local, adreçat fonamentalment a persones de Barcelona.

El Barcelona Sport Film Festival incorporarà aquest concurs en l’actual edició, programant una sessió especial per mostrar els millors vídeos.

Es premiaran el dos millors vídeos ≠BCNesmoudinsdecasa amb els premis: 2 dorsals de qualsevol cursa de la ciutat, al primer premi; i 2 dorsals per a una cursa de la ciutat de 10 kilòmetres de recorregut, per al segon premi.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com