Els valencians Cactus publiquen «Stay Home Safe», una cançó optimista i vitalista que posa el focus en un missatge esperançador

Cactus, líders de l’escena electro-urban valenciana, publiquen «Stay Home Safe«, una cançó optimista i vitalista que vol centrar-se en el missatge esperançador que ben aviat tot haurà passat i podrem tornar a sortir als carrers.

Els valencians han volgut aprofitar aquesta situació excepcional de confinament per aportar el seu granet de sorra i orientar la seva lletra cap al final de tot això, quan veurem de nou la llum. Per això, la cançó deixa enrere el missatge de «queda’t a casa» per centrar-se en la recuperació i en la sortida pròxima, i recalca repetidament la frase de «demà ja eixirem».

Així mateix, Cactus ha volgut enregistrar en el videoclip imatges que representin aquesta situació inaudita perquè més endavant puguem reviure-ho, tant per allò positiu com negatiu. És important, afirmen, «recordar allò que ha passat per veure quines conclusions podem extreure’n i així aprofitar més el temps quan gaudim de nou de llibertat». De fet, les imatges utilitzades en el videoclip són aportacions de vídeos enviats per persones anònimes i seguidors «perquè tothom s’hi pugui sentir el màxim d’identificat».

Amb només un any i mig de vida, Cactus s’ha posicionat com un dels grups de referència del panorama musical valencià, que no ha parat de créixer amb força durant els últims anys. Després del seu disc de debut a l’abril de 2018, que els ha dut a fer més de 50 concerts arreu dels Països Catalans, Cactus acaben de presentar Roma (Halley Supernova, 2019), el seu segon àlbum, que consolida el grup dins de la potent escena electro-urban valenciana. En aquests pocs temps, Cactus ha actuat ja als principals festivals valencians com el Feslloc, el Festivern i el Festardor.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com