Dia de la República: «El preparat» nou clip de La Fúmiga dedicat als Borbons

«El preparat» és un clip d’animació de la cançó de La Fúmiga, creat per l’estudi Icònic de València on apareixen els membres de la casa dels Borbons en situacions estrambòtiques. Un clip ideal per celebrar el Dia de la República.
Per a aconseguir aquests efectes, Icònic utilitza muntatges a partir d’imatges o quadres dels Borbons per a ridiculitzar-los com a figures històriques.
La Fúmiga continua així fent créixer la seva fórmula infal·libleque va de l’ska punk fins a sons més pop i llatins, amb alegria i lletres subtils i quotidianes, a la vegada que combatives.
Espremedors comptava amb les col·laboracions d’alguns dels artistes més importants del panorama musical actuals dels Països Catalans com ZOO, SUU, JazzWoman, Pupil·les i El Diluvi.

 

Des d’Alzira, capital de la Ribera del Xúquer més reivindicativa, La Fúmiga es va estrenar ara fa uns mesos amb Espremedors, un disc festiu i engrescador que va de l’skapunk fins als sons més pop i llatins, amb una enèrgica esquitxada de bon rotllo i unes lletres subtils i quotidianes, a la vegada que combatives. Al disc hi col·laboren SuuJazzWomanPupil·les, el guitarrista i segona veu de ZooArnau GiménezFlora Sempere, cantant d’El Diluvi, i Man de Vadebo.
La Fúmiga és una banda que reprodueix a l’escena valenciana el fenomen ja conegut a altres indrets de portar les agrupacions formades per instruments de vent i percussió́ del carrer a l’escenari.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com