Gerard Aledo (exAnimal) comença a mostrar el seu projecte en solitari, íntim i personal, amb «Quan tot hagi acabat»

Gerard Aledo, exlíder de la coneguda banda Animal, ha presentant «Quan tot hagi acabat«, una bonica cançó que canta a aquella persona a qui s’ha vist obligat a deixar de veure, i imagina totes aquelles coses que aviat podran tornar fer juntes per recuperar el temps perdut. El cantant, a més, ha acompanyat aquest tema amb un videoclip amb imatges dels seus seguidors que reflecteixen bonics moments d’aquella vida quotidiana desconfinada, que ara tant enyorem i valorem.

Aquesta és una primera carta de presentació d’Obrint els ulls, el nou projecte del cantant que ara enceta un camí més personal i intimista sota el seu nom propi, i que veurà la llum properament. «Em fa immensament feliç poder anunciar que a partir d’ara em deixaré emportar pel que soc i pel que sento. Les cançons segueixen parlant de mi, de les meves vivències, d’amor i desamor», explica el cantant.

Gerard Aledo havia posicionat Animal com un dels grups més consolidats del pop català amb només dos discos gràcies a èxits que van arribar a número u a les llistes de les principals emissores de ràdio del país, com «Només amb tu», «Fets a mida» o «Si tot va bé».

Gerard Aledo gaudeix d’una llarga trajectòria dalt dels escenaris. Primer com a guitarrista de la desapareguda banda AlQuadrat i després com a líder i cantant d’Animal, formació musical que Gerard Aledo va posicionar entre les més importants de casa nostra amb només dos discs, Més enllà de les paraules La melodia del foc. Algunes de les cançons incloses en aquests àlbums ja formen part del cançoner popular del nostre país i han aconseguit ser número u de les emissores musicals catalanes. En aquest nou projecte, el cantant fa una metamorfosi i passa a ser Gerard Aledo. Ara, explica, cantarà més obertament d’allò més personal, dels seus sentiments, de les seves històries, en definitiva, d’ell mateix.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com