Buhos publiquen per sorpresa clip i cançó, «A prop dels deus», i posen a la venda entrades per dos grans concerts a Barcelona i Madrid on presentaran el seu cinquè disc, que es titularà ‘El dia de la victòria’ i veurà la llum a la tardor

Buhos acaba de donar una de les notícies positives d’aquest confinament amb l’estrena d'»A prop dels deus», una cançó i un clip que explica com s’ha sentit el grup a l’últim tram de la seva anterior gira, gràcies a un públic cada vegada més nombrós i fidel que els ha donat suport incondicional. La bona nova la complementen les dues primeres dates de presentació en directe del que serà el seu cinquè disc, que es titularà El dia de la victòriai veurà la llum a la tardor amb el segell Música Global.
Aquesta banda de Calafell és un dels grups festius referencials dels Països Catalans. Un públic fidel que ja supera l’esfereïdora xifra dels 200.000 seguidors a les seves principals xarxes socials i pràcticament 7.000.000 de visualitzacions del seu videoclip «Volcans», els avalen i els ubiquen en el pòdium dels caps de cartell catalans, coronant-los com un dels grans noms de la música en l’àmbit estatal. Els milions de reproduccions de les seves cançons a Spotify trenca el mite que la música en català no pot sortir dels països catalans. Buhos fa sold outs a Madrid, on acaba d’anunciar concert a la mítica sala Riviera i és un clàssic de l’escenari principal del festival Viña Rock, per exemple.
El seu últim disc, La gran vida, també s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxits de la ràdio comercial, essent a més un dels més reproduïts a Spotify i YouTube. Cançons com «Transmets energia», «La gran vida» i el súper hit «Volcans», són himnes que ja formen part de la història musical del país; un èxit tan contundent que traspassa generacions. De fet, els seus dos últims llançaments, «Volcans» i «Connectats» estan entre els més vistos de la història de la música catalana a Youtube, amb més de 14 milions de reproduccions entre els dos.

SANT JORDI MUSICAL

Els Buhos volen celebrar aquesta diada de Sant Jordi amb tots els seus seguidors i seguidores. És per això que totes les persones que comprin entrades fins a la mitjanit del 23 d’abril, rebran una postal digital única i commemorativa ideal com a present del Dia dels enamorats.

BUHOS, ACTIUS DURANT EL CONFINAMENT

Tal com havien anunciat, aquest 2020 els Buhos estaven aturats per preparar les cançons del nou disc, que tenien pensat treure a la tardor. Una vegada declarat el confinament, dos dels membres del grup, Klaus Stroink i Rai Benet van començar a fer cançons a la terrassa de casa seva per un projecte que s’ha fet viral i que porta per nom Stay Homas. Per altra banda, el cantant dels Buhos, Guillem Solé, ofereix des del primer dia unes xerrades a Instagram cada dia a les 18h per on han passat Macaco, Miki Núñez, Gerard Quintana, Panxo de Zoo, Bojan, Muniesa, Oriola, Suu, Lildami, Albert Pla… Mentrestant, la resta del grup preparava el clip d'»Aprop dels Deus» per estrenar el diumenge.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com