Ferran Palau presenta en directe els seus nous singles a ‘El Último Vermut del Mes’ des de casa

Són moltes les iniciatives culturals que s’han vist afectades aquestes darreres setmanes arrel de l’actual crisis sanitaria. Cinzano vol posar el seu granet de sorra a la causa i continuar promovent la cultura a través de propostes que la facin més accessible en aquests moments, apropant la cultura a totes les cases i donant suport a la vegada a artistes i bandes.

És el cas de l’exitós cicle musical ‘El Último Vermut del Mes’, organitzat per la plataforma Cooncert en col·laboració amb la genuïna marca de vermut, que tornarà en format online el proper diumenge 26 d’abril a les 12:30h. El cicle de concerts oferirà en streaming l’actuació de Ferran Palau, l’artista més votat pel públic, sempre mantenint l’esperit i la qualitat dels directes que al llarg de dues temporades han omplert el Mercat dels Encants.

A més d’interpretar temes del seu aclamat darrer àlbum ‘Kevin’ (2019, Hidden Track Records). Ferran Palau tocarà per primera vegada en directe els seus dos nous singles ‘Cel clar’ i ‘Mitjanit’ que van veure la llum el passat divendres 10 d’abril, i ens sorprendrà amb algun tema inèdit que l’artista ha estat composant aquests dies a casa. El públic, a més, podrà demanar les seves cançons preferides a l’artista a través de les xarxes socials de Cooncert i Cinzano. Entre tots els participants es sortejarà un Meet & Greet virtual amb Ferran Palau.

Aquells qui vulguin gaudir del concert en streaming podran aconseguir la seva invitació gratuïta al web de Cooncert que els permetrà l’accés a l’esdeveniment. Un concert en streaming exclusiu que comptarà amb una tecnologia que permet una alta qualitat de vídeo i àudio.

El plan perfecte per deixar volar la ment i gaudir del teu artista favorit sense sortir de casa. Que la música no pari!

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com